Kölcsönösen segítjük egymást apostoli törekvéseinkben
Bízunk az isteni gondviselésben
Másokat elvezetünk Isten igaz megismerésére
Másokat is bekapcsolunk a missziók művébe
 

Zarándoklat: Kerülj kapcsolatba!

Őszintén keresed az utadat? Vannak kérdéseid az életeddel kapcsolatban, amikkel szívesen szembenéznél? Mélyebb válaszokra vágysz? Szeretnél jobban figyelni Istenre? Nyitott vagy másokra? Szeretnéd megtudni ki is vagy? Szeretnél hálát adni, imádkozni egy számodra fontos ügyért? Vagy csak ki akarsz szakadni egy időre az életed mindennapjaiból?

Ha régóta vágysz egy elmélyült utazásra. Ha szeretnél magad mellé útitársakat. Ha jobban megismerkednél a gyalogos zarándoklatok lélektanával.
Akkor köztünk a helyed! Egy este, ami egy különleges belső utazásra hív önmagadhoz! 

Sokan, sokféle motivációval, felekezeti háttérrel, hívőként, atesitaként, vagy útkeresőként keltek már útra velünk az elmúlt évek során- idén nagyon örülnénk neki, ha új emberekkel bővülne a zarándokcsapatunk!- Ezért (is) szervezzük ezt az estét, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt, -természetesen a jövőre vonatkozó kötelezettségek nélkül!;-)
Praktikus kérdések feltétele és megválaszolása mellett lehetőség lesz élménybeszámolókat hallani arról, hogy a zarándoklat hogyan változtatott meg életeket. Amennyiben érdekel a zarándoklás pszichológiája, lélektana, akkor erről is hallhatsz!
És hogy hova is indulunk?- Lengyelországba, több helyszínre idén nyáron, ahol már a zarándoklás, mint műfaj a hétköznapok emberének részévé vált, és ahol az év egy időszakában a fél ország útra kel, a másik fele az országnak pedig fogadja a zarándokokat…Így válnak közösséggé.
Gyere el és legyen Tiéd is ez a különleges tapasztalat!


További információk: 
www.salvator.hu vagy www.mercy-pilgrim.eu
salvator.zarandok@gmail.com

© 2014, Salvator.hu