Kölcsönösen segítjük egymást apostoli törekvéseinkben
Bízunk az isteni gondviselésben
Másokat elvezetünk Isten igaz megismerésére
Másokat is bekapcsolunk a missziók művébe
további képek

Hirdetések

2020. május 24 – 30.

Húsvét 7. hete

 

Ezen a héten következő ünnepeket tartjuk a liturgiában:

Kedden: Néri Szent Fülőp áldozópap emléknapját.

Jövő vasárnap: Pünkösd.

 

Továbbá érvényesek higiénai előírások járványidőszakra, melyek szerint templomban megfelelő távolságot kell tartani, és csak a fehér lapokkal kijelölt helyeken ülhetnek hívek a padokban. A templombejáratoknál kézfertőtlenítők vannak elhelyezve, melyeket használni kell. Áldoztatás csak kézbe történik, a szentelt víz használata elmarad, a békejelet csak fejhajtással valósítsuk meg. Ezúton tájékoztatjuk kedves híveket, hogy járvány ideje alatt szombati és vasárnapi nagymisét közvetítjük interneten a Youtube-on (Plébánia Galgahévíz csotornán).

 

„Adoremus” és „Marana tha” újság elvihetők a sekrestyéből. Szintén az elsőádozásra készülő gyerekeknek tananyag elvihető a sekrestyéből.

 

Továbbá kérjük a kedves híveket, hogy önmaguk és mások védelmében az állami és egyházi rendelkezéseket szigorúan betartani szíveskedjenek!

 

Egyházközségünkben elhunytak: Kiss János édesapa, akit csütörtökön temettünk el és Gregus Istvánné Basa Margit édesanya, akit kedden temetünk el. Imáinkban Isten irgalmába ajánljuk elhunyt testvéreinket.

 

Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat!

 

Minden imát és támogatást nagyon szépen köszönünk!

Isten fizesse meg!

© 2014, Salvator.hu