Kölcsönösen segítjük egymást apostoli törekvéseinkben
Bízunk az isteni gondviselésben
Másokat elvezetünk Isten igaz megismerésére
Másokat is bekapcsolunk a missziók művébe
további képek

Hirdetések

2017. november 12 – 18.

 

 

Hétfőn: Magyar szentek és boldogok emléknapját tartjuk a liturgiában.

 

Csütörtökön, a szentmise után megbeszélést tartunk a templomban a kedves jubiláns házasok számára. Szeretettel várjuk őket!

Szintén csütörtökön, 19 órakor Bibliakör lesz a plébánián. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

A Szent Erzsébet Karitász Csoport szeretettel hív mindenkit zenés dicsőítésre és Moys Gábor atya előadására, melyet szombaton, 16.30 órától tartunk templomunkban. Ez idő alatt gyűjtést szervezünk a Kárpátalján élő magyarok számára. Az erre a célra szánt pénzadományt búcsúig a Mária-oltárnál elhelyezett perselybe gyűjtjük, melyet Rácz István atyának adunk át, aki az idei adventi lelkigyakarlatot és búcsú napját tartja. Már előre köszönjük szépen a támogatást! Szeretettel várunk mindenkit! Részletek a hirdető táblán elhelyezett plakáton olvashatók.

 

Pénteken 18 órakor a bérmálásra készülők találkozója lesz a plébánián. Szeretettel várjuk őket!

 

A jubiláns házasok közös hálaadó szentmiséjét november 26-án 10.30 órakor tartjuk. Szeretettel várjuk erre a szentmisére azokat, akik 60, 55, 50, 45, 40 illetve 25 évvel ezelőtt kötöttek házasságot, akár a mi templomunkban, akár más templomban, és most Galgahévízen laknak. Kérem, jelentkezzenek a sekrestyében azok a kedves jubilánsok, akik szeretnének részt venni ezen az ünnepi szentmisén.

 

Akik jövőre igénylik az „Adoremus”-t és az újságokat, kérjük, jelezzék szándékukat a sekrestyében. Kérjük, azok is jelezzék időben újság-lemondásukat, akik a továbbiakban nem szeretnék megvásárolni a folyóiratokat, ill. az „Adoremus”-t.

 

Jövő évi naptárak és egyéb kegytárgyak kaphatók a sekrestyében.

 

Egyházközségünkben elhunyt Vidák Csaba édesapa, akit csütörtökön temettünk el. Imáinkban Isten Irgalmába ajánljuk elhunyt testvérünket.

 

 

Minden imát, segítséget a templomban, a plébánián, minden munkát, adományt és jóindulatot nagyon szépen köszönünk!

Isten fizesse meg!

© 2014, Salvator.hu