Kölcsönösen segítjük egymást apostoli törekvéseinkben
Bízunk az isteni gondviselésben
Másokat elvezetünk Isten igaz megismerésére
Másokat is bekapcsolunk a missziók művébe
további képek

Hirdetések

2017. április 23 - 29.

Húsvét 2. hete.

 

 

Ezen a héten következő ünnepeket tartjuk a liturgiában:

Kedden: Szent Márk evangélista ünnepét.

Szombaton: Sienai Szent Katalin szűz és egyháztanító Európa társvédőszentje ünnepét.

 

Most vasárnap 8.30 órakor gitáros szentmise lesz, melyre különösen a gyermekeket és a fiatalokat várjuk. 15 órakor pedig a plébánián az elsőáldozásra készülő gyerekeknek gyertyafestés lesz. Szeretettel várjuk őket!

 

Pénteken 18 órakor a bérmálásra készülők találkozója lesz a plébánián. Szeretettel várjuk a bérmálásra készülőket.

 

A Világi Szalvatoriánus közösség kirándulásra hívja Egyházközségünk híveit április 29-én szombatra. Úticélunk a pálos kegytemplom megtekintése Márianosztrán, melyet a Börzsöny hegység csodálatos vidéke övez. Indulás 8.15 órakor a plébánia elől, utazás telekocsikkal a létszámtól függően.

 

Jövő vasárnap a nagymisén búzaszentelés lesz.

 

Április végig lehet jelentkezni a Szalavtorianus Sportnapra, melyet május 20-án rendezünk. Részletes információk a hirdetőtáblán elhelyezett plakátokon olvashatók. Érdeklődni és jelentkezni a hitoktatónál, Julcsi néninél lehet.

 

2017. június 26 - 30. (hétfőtől pétekig) a tari egyházközséggel együtt közös zarándoklatot szervezünk Kárpátaljára. Részletek a hirdetőtáblán és a templomban elhelyezett szórólapokon olvashatók. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

 

2017. augusztus 14 – 18. a Plébánia hittantábort szervez gyerekek számára Balatonszemesen. A táborban 2. osztályos kortól lehet részt venni. A tábor költsége 20.000 Ft lesz. Érdeklődni és jelentkezni a hitoktatónál, Julcsi néninél lehet.

 

Egyházi házasságkötésre készülnek:

Nagy László, apja Nagy László, anyja Nyemecz Mária galgahévízi nőtlen fia eljegyezte Vajda Zsófia, apja Vajda Levente, anyja Sipos Éva sepsiszentgyörgyi származású hajadon leányát (2).

 

Minden imát, segítséget a templomban, a plébánián, minden munkát, adományt és jóindulatot nagyon szépen köszönünk!

Istenfizesse meg!

© 2014, Salvator.hu